Kabeh Kategori
EN

Warta Rongda

Omah>News>Warta Rongda

#Sodiumdithionite, uga dikenal minangka #sodiumhydroxide, yaiku kristal pasir putih utawa kimia bubuk kuning cahya.

Wektu: 2021-02-18 Hit 17

#Sodiumdithionite, uga dikenal minangka #sodiumhydroxide, yaiku kristal pasir putih utawa kimia bubuk kuning cahya.

Titik lebur 300°C (dekomposisi) lan suhu nyala 250°C. Ora larut ing etanol nanging larut ing larutan #sodiumhydroxide.

Iki kalebu 4 Kelas bahan kimia mbebayani, kanthi tingkat bebaya sing dhuwur. Reaksi banget karo banyu lan kobong.

Elinga yen ing kasus geni, wedhi garing kudu digunakake kanggo mateni geni, tinimbang pemadam geni busa lan pemadam kebakaran bubuk garing.

#watertreatment #waterproofing #kimia


Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas