Kabeh Kategori
EN

Saiki Kedadean

Omah>News>Saiki Kedadean

Pasar Sodium Karbonat Dikarepake Terus Booming

Wektu: 2021-05-11 Hit 34

ai6ky-qew3k

Ing tanggal 9 Mei, miturut kutipan paling anyar saka Informasi Baichuan, tawaran paling dhuwur kanggo Sodium Carbonate ngluwihi 2100 RMB / ton, lan Soda abot nganti 2300 RMB / ton. Ing sawetara wilayah, soda abot mundhak luwih saka 10% sajrone seminggu. Wiwit mangsa kapindho. rega soda abu umume mundhak 20%. Iki ana hubungane karo konsentrasi jangka pendek wektu pangopènan produsen soda awu. Ing wektu sing padha. industri de-canacity mimpin kanggo kontraksi ing sumber Institusi enerally beleve sing mangsa kapindho kang hih dear prnsperity nggampangake kanggo thicken kinerja perusahaan kadhaptar ing separo pisanan 2018.

Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas