Kabeh Kategori
EN

Saiki Kedadean

Omah>News>Saiki Kedadean

Shandona Nemokake Tambang Langka Kapindho Kanthi Kapasitas 435 Thand Ton

Wektu: 2021-05-11 Hit 70

arzeh-sbjp3

Pengin ngerti luwih lengkap babagan 'Sodium Sulfite, Mangga klik.
Bubar, Shandong qeophysical and Geochemical Exploration Institute nemokake tambang bumi langka ing Distrik Xuecheng ing kutha Zaozhuang. Kira-kira cadangan tambang kasebut nganti 435 ewu ton lan jumlah tntal oksida tanah jarang antara 05%-162% kanthi orade averane 1 03% lan tekan skala industri skala menengah. Iki minangka tambang bumi langka nomer loro sing ditemokake ing provinsi Shandong.
Sadurunge, Provinsi Shandong ditemokake ing jumlah cilik saka mineral bumi langka lan sumber daya ing Weishan County chishan. Eksplorasi nemokake manawa unsur bumi langka utama Xuecheng Zaozhuang mineral langka yaiku cerium, lanthanum, neodymium, praseodymium lan luwih saka 10 jinis, uga unsur radioaktif thorium, uranium lan unsur liyane, molybdenum, timbal, lan liya-liyane, dikubur ing njero lemah. ambane watara 220 meter.

Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas