Kabeh Kategori
EN

Warta Industri Kimia

Omah>News>Warta Industri Kimia

Titanium Dioxide Set Putaran Papat Rega Mundhak Taun Iki

Wektu: 2021-05-11 Hit 20

Ing wulan April, perusahaan titanium dioksida domestik lan manca nerbitake kenaikan rega. Ing April 7, luwih saka 20 manufaktur domestik lan manca kalebu CITIC Titanium, Panzhihua Haifengxin, Guangxi Shunfeng, Ningbo Xinfu, Teknologi Titanium, Guangxi Jinmao, China Nuclear Titanium Dinxide Shandong Dawn Titanium, lan Chemours t wis announced sing rega titanjum dioksida wis tambah dening 1,000 kanggo 1,500 vuan (rega ton. padha ngisor), kang Chemours wis tambah dening 200 dolar AS.
Iki minangka kenaikan rega kaping papat ing pasar titanijum dioksida vear iki, lan uga wis diatur suwene 10 wulan berturut-turut wiwit Juli2020.

Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas