Kabeh Kategori
EN

Warta Industri Kimia

Omah>News>Warta Industri Kimia

natrium tiosulfat

Wektu: 2021-04-30 Hit 25

sodiumthiosulfate minangka kristal tanpa warna lan transparan. Gampang larut ing banyu, lan bereaksi karo asam kuat kanggo ngasilake belerang lan gas belerang dioksida.

Ing #textileindustry, digunakake minangka agen dechlorinating kanggo kain katun sawise bleaching, agen pewarna belerang kanggo dyeing kain woolen, agen anti-whitening kanggo pewarna indigo, agen dechlorinating pulp, lan minangka deterjen, disinfektan lan agen discoloring. ing industri farmasi.


Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas