Kabeh Kategori
EN

Warta Industri Kimia

Omah>News>Warta Industri Kimia

natrium formaldehida sulfoksilat (rongalit) bubuk lan bongkahan nduweni karakteristik ing ngisor iki

Wektu: 2021-05-29 Hit 39

natrium formaldehida sulfoksilat (rongalit) bubuk lan bongkahan nduweni karakteristik ing ngisor iki:

1. iku gampang kanggo Kelembapan exothermic, 80 ℃ wiwit decompose, release saka H2S, kudu garing panyimpenan suhu kurang.

2. Nalika suhu mundhak kanggo 110 ℃, sodium formaldehida sulfoxylate (rongalite) bubuk lan bongkahan bosok lengkap, bosok saka formaldehida ing molekul dirilis bayi anyar [H], ngurangi daya weakened

3. bubuk sodium formaldehida sulfoksilat (rongalit) lan bongkahan rusak nalika ketemu agen pengoksidasi, kayata yodium.

4. bubuk sodium formaldehida sulfoxylate (rongalite) lan bongkahan kudu ing medium alkalin PH>8, asam (watesan asam PH>3) bisa nggawe sodium formaldehida sulfoxylate (rongalite) bubuk lan bongkahan bosok saka hidrogen sulfida.


Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas