Kabeh Kategori
EN

Warta Industri Kimia

Omah>News>Warta Industri Kimia

Mongolia Batin Bisa Ngontrol Skala Pangembangan Industri-Indhustri sing Konsumsi Energi Tinggi

Wektu: 2021-05-11 Hit 29

Sajrone periode "Rencana Lima Taun 14", Reaion Otonomi Mongolia bakal ngontrol skala pangembangan industri konsumsi energi dhuwur. sing bisa duwe pengaruh gedhe ing perusahaan kimia lokal.

Saka 2021, coke (arang biru), kalsium karbida, polivinil klorida (PVC), amonia sintetik (urea), metanol, etilena glikol, soda kaustik, soda abu amonium fosfat, fosfor kuning, polysilicon tanpa konversi hilir ora bakal disetujoni maneh. Yen proyek kapasitas anyar kayata silikon monocrystalline pancen perlu dibangun, kapasitas produksi lan panggantos pengurangan konsumsi energi kudu ditindakake ing wilayah kasebut.


Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas