Kabeh Kategori
EN

Warta Industri Kimia

Omah>News>Warta Industri Kimia

kalsiumformate

Wektu: 2021-04-30 Hit 19

#kalsiumformat

Nomer CAS: 544-17-2

Bobot Formular: 130.0

Penampilan: Kristal putih utawa rada warna, ora ana impurities sing katon

Sifat: rada higroskopis, rasa rada pait, mambu asam asetat

Cara panyimpenan: Kemasan lapisan kaping pindho, tahan kelembapan, diangkut kaya biasane

Panganggone: #feedadditives , #calciumformate ngeculake asam format liwat efek biokimia ing awak kewan, kanthi efektif nyuda nilai PH saluran pencernaan ing awak kewan, lan muter peran kanggo njaga asam sing tepat ing saluran usus.

#Kimia


Hubungi Kita

Gabung lan dadi sing pertama ngerti babagan produk lan promosi paling anyar.

Kategori panas